Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

INFORMACE


DATUM SPOTŘEBY
Vážení zákazníci, u všech "jedlých" produktů a potravin je v detailu každého produktu uvedeno datum minimální trvanlivosti (pokud je datum min. trvanlivosti menší než půl roku). Prosím překontrolujte si toto datum, než zboží objednáte. Děkuji.


KONTAKTY

Michaela Kuncová
Blanická 245
25701 Postupice
tel: +420 604997489
napište nám
info@sladketvoreni.cz
IČO 88110681

NOVINKY

arr3Nový dopravce GLSNově můžete využít k zaslání objednávek přepravní společnost GLS za akční cenu 75,- Kč.... arr3Vánoční zbožíVážení zákazníci, naskladnili jsme vánoční vykrajovátka a pomůcky a vánoční pečení. ... arr3

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 139 Kč
skladem
naše cena 30 Kč
skladem

HODNOCENÍ, PARTNEŘI » Hodnocení Heureka

Přidáno: 26.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super rychlé, vřele doporučuji :)

 

 

Přidáno: 06.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé doručení, zboží v pořádku..za mě ok :-)

 

Přidáno: 21.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

objednávka vyřízena obratem, perfektní komunikace

 

Přidáno: 14.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Super ceny
Rychlé doručení
Skvělá komunikace

 

Přidáno: 02.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Paní Kuncová je velice ochotná a vstřícná,přestože objednané zboží na skladě již nebylo a já jsem ho nutně potřebovala,snažila se objednávku urychleně vyřídit a do týdne mi bylo zboží doručeno,za to ji moc děkuji

 

 

Přidáno: 15.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tento obchod bych určitě doporučila. Vše proběhlo bez problémů, jak komunikace tak doprava, i platba.
Jedinou věc bych asi vytkla, což možná není ani chybou obchodu, ale objednala jsem si špičky na krémy (celou sadu) a jak byly zatavené v 'igelitovém obalu' tak v nich uvízly kousky toho igelitu, a nevím jak je zevnitř dostat pryč.
Jinak spokojenost!

Pro:

Rychlá komunikace
Vše dorazilo v pořádku

 

Přidáno: 18.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Super komunikace.Super rychlost.

 

Přidáno: 04.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobrá cena, rychlé dodání, příjemné jednání.

 

Přidáno: 01.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, spolehlivost

 

Přidáno: 20.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlá reakce na dotaz, okamžité vyřízení objednávky a zboží, které jsem jinde neviděla.

 

 

Přidáno: 07.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Majitelka obchodu je velice příjemná a skvěle mi poradila, výborná komunikace

 

 

Přidáno: 05.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na obchod jsem přišla jen kvůli tomu, že mi do něj byl darován poukaz.
Paní Veselá zodpověděla všechny mé dotazy a měla se mnou trpělivost, když jsem několikrát změnila objednávku (samozřejmě předtím, než byla odeslána).
Zboží dorazilo velmi rychle (během pár dní), dobře zabalené a ve vynikajícím stavu.
Bohužel jsou na můj vkus stránky celkem nepřehledné, většina zboží je buď vyprodaná, nebo je ho jen pár kusů, a ceny jsou často vyšší, než je obvyklé.

Ve zkratce: V podstatě nemůžu nic vytknout, ale z vlastní kapsy zde nakupovat nebudu, protože znám spoustu levnějších obchodů s větším výběrem.

Pro:

skvělá komunikace
majitelka se snaží pomoct

Proti:

webové stránky
malý výběr

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji za vcelku kladné hodnocení. Dovolím si však nesouhlasit s pár věcmi - skladem máme cca 90% nabízených položek, proto nechápu poznámku, že většina zboží je vyprodaná. Co se týče cen, ty máme srovnatelné s ostatní konkurencí, u většiny produktů jsou naopak ceny nižší: Máte pravdu, nabídka není obsáhlá, jsme malý rodinný podnik a dbáme na osobní přístup k zákazníkovi, perfektní zboží a rychlost dodání. Děkuji Michaela Kuncová (nejmenuji se Veselá)
 

Přidáno: 06.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní zboží. Velmi dobrá komunikace s prodejcem.

 

Přidáno: 24.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporucuji, velmi mila komunikace

Pro:

Zajimave ceny, vyhodne postovne, zbozi skladem

Proti:

prehlednost stranek

 

Přidáno: 25.12.2016

Libu

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

velká spokojenost